Biztositlak.hu
2018. február 21. szerda, Eleonóra, Norina
Online: 23 fő - Ma összesen: 43 fő - Tegnap összesen: 50 fő - Összesen: 1492574 fő
Kötelező Felelősségbiztosítás - tanácsadót kérek
Ügyfélszolgálat
Biztositlak.hu ügyfélszolgálat
Tanácsadót kérek
Iratkozzon fel Ön is hírlevél küldő rendszerünkbe! Értesüljön először a legfrissebb hírekről.
Hőtérkép
Magyar Nemzeti Bank
1 EUR - 311,86 HUF
1 CHF - 270,49 HUF
1 USD - 252,64 HUF
1 GBP - 353,75 HUF
1 RUB - 4,46 HUF
1 CNY - 39,8 HUF
Linkpartnerek
hirdetés
Mantra Magyarországi Buddhista Egyház Kolostorépítés adomány
Adó 1%

Egészségpénztár

Letölthető nyomtatványok

A nyomtatványok megtekintéséhez szüksége lesz az Adobe Acrobat programra. Ha az alkalmazás még nincs telepítve az Ön számítógépére, innen ingyen letöltheti.


Aktualitások

1. Generali Egészségkártya

A Generali Egészségpénztárban 2014.07.01-től megújult az Egészségkártya rendszer!
A tagok kényelmét szolgáló és egyre szélesebb termék illetve szolgáltatási körben használható kártyás vásárlás további népszerűsítése érdekében a kártya használati díja kedvezőbb lett, 3000 Ft 3 éves időtartamra.
A kártya érvényessége a kártyakibocsátástól számított 3 év, így a továbbiakban nincs szükség évente a kártya használati jogának meghosszabbítására.
A Generali Egészségkártya használata a Pénztárba belépő új tagok részére az első három évben díjmentes!
A kártyahasználattal kapcsolatos további információk ide kattintva érhetők el.


2. Egyenleglekérdezés

Egészség-portál
Az egészségpénztári egyenleg lekérdezése egészség-portálunkon érhető el. Az E-Pénztár menüpont alatt lehetőség nyílik többek között a számlatörténet megtekintésére, szolgáltatásra jogosult rögzítésére, valamint tájékozódhat aktuális adókedvezménye mértékéről is.
Tovább az egyenleglekérdezéshez az E-Pénztárba.


3. Egészségpénztári tagdíjfizetés tranzakciós illeték nélkül

Az Egészségpénztári egyéni tagdíj fizetésének egyik legegyszerűbb, legkényelmesebb és legolcsóbb módja, ha ezzel munkáltatóját bízza meg. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni a csatolt, tagdíj levonására szóló megbízást és eljuttatnia munkahelyének bércsoportjához. A megbízás alapján munkáltatója levonja nettó munkabéréből az ön által meghatározott összeget és átutalja egyéni egészségszámlájára.
Ha a tagdíjfizetésnek ezt a módját választja, mentesül a tranzakciós illeték megfizetése alól!
Az így érkezett befizetések egyéni tagdíjbefizetésnek számítanak, mely után 20%-os adókedvezményt vehet igénybe 2014-ben.


4. Egészségpénztárunk levelezési címe megváltozott!

Tájékoztatjuk Tisztelt Pénztártagjainkat, hogy 2011. július 1-jétől pénztárunk levelezési címe megváltozott. Kérjük, hogy ettől az időponttól kezdve az egészségpénztári számlákat és számlaösszesítőket, az adatváltozást bejelentő, egészségkártya megrendelő, szolgáltatásra jogosult bejelentő, illetve egyéb nyomtatványokat is új levelezési címünkre küldjék, régi címünkön a továbbiakban nem áll módunkban ezeket fogadni.
Generali Egészségpénztár új levelezési címe: 6713 Szeged, Pf. 109.


5. Az igénybe vehető adókedvezmény mértéke 2014-ben

Tájékoztatjuk pénztártagjainkat, hogy a 2014. adóévtől a visszaigényelhető adókedvezmény összege évi 150 000 Ft-ra emelkedik. Az egészségpénztári egyéni tagdíjbefizetések után továbbra is 20%-os adókedvezmény vehető igénybe. A visszaigényelhető adót az adóhatóság, Ön által az adóbevallásában megjelölt önkéntes pénztárba utalja, a pénztár pedig 100%-ban jóváírja egyéni számláján. Ez azt jelenti, hogy a visszautalt adókedvezmény – költséglevonás nélkül – az Ön pénztári megtakarítását fogja gyarapítani.
Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel, és érje el a maximálisan igénybe vehető adókedvezményt!

Egészségpénztár - Általános tájékoztató

Amit az egészségpénztárról tudni kell

Mit kínálnak Önnek?

 • biztonságot
 • kedvező pénzügyi kondíciót
 • adókedvezmény igénybevételének lehetőségét
 • egyéni és követhető számlavezetést
 • tervezhetőséget
 • minőségi szolgáltatásokat
 • versenyképes árakat
 • rendszeres ellenőrzést
 • folyamatos visszajelzést egészségéről

Milyen módon?

Egészségügyi kiadásaink egy része tervezhető, de az előre nem látott események kiadásaira időben kell felkészülnünk. Az egészségpénztári tagság egy olyan forma, amely lehetővé teszi, hogy Ön idejében fel tudjon készülni a váratlanul jelentkező költségek bizonyos mértékű fedezésére.
Az Egészségpénztárak elsődleges célja és feladata a társadalombiztosítási ellátások kiegészítése, az aktív életkorban megjelenő egészségügyi kockázatok csökkentése. Ennek érdekében orvos szakmailag megalapozott, ellenőrzött egészségmegőrző, betegségmegelőző szolgáltatásokat szervez, továbbá anyagi támogatást nyújt a bekövetkezett egészségkárosodások helyreállítása érdekében.

Hogyan működik az Ön egészségpénztári számlája?

 • Az egészségpénztárba belépő tagok, jövedelmük egy részét havonta az egészségpénztár által vezetett számlájukra fizetik be.
 • Az egészségpénztár a tagok által befizetett tagdíjakból tartalékokat képez és minden tag számára saját egyéni számlát vezet, amelyből fedezhetők a szolgáltatások és a felmerült költségek.
 • A pénztári szolgáltatásokat tagdíj ellenében a tagok, illetve a közeli hozzátartozók vehetik igénybe. A szolgáltatások fedezetét az Egyéni számla biztosítja.

Mire használhatja Ön egészségpénztári számláját?

A szolgáltatásokat az egyéni számlán lévő összeghatárig a pénztártag és közeli hozzátartozói is igénybe vehetik szerződött szolgáltatóinknál az alábbi területeken:
 • Egyéni egészségterv-program
 • Fogászati ellátások
 • Rekreációs üdülés, rehabilitáció, gyógyfürdő, szanatórium
 • Természetgyógyászati szolgáltatások
 • Otthonápolás
 • Gyógytorna, fittnesz
 • Optika
 • Emeltszintű kórházi ellátások, magánklinikák
 • Nőgyógyászati, onkológiai szűrés
 • Gyógyszervásárlás
 • Sport, sporteszköz
2007. június elsejétől az életmódjavító szolgáltatások (sportolási kiadás, sporteszköz, rekreációs üdülés, fogápolási cikkek, természetgyógyászat) ellenértéke adóköteles jövedelemnek számít, amit a pénztártagnak éves adóbevallásában egyéb jövedelemként kell bevallania, és adóznia utána. A 2007. június 1-jét megelőzően kiállított és teljesített, 2007.július 31-ig a pénztárhoz beérkezett számlákra a 2007.május 31-ig hatályos jogszabályok érvényesek.

Vizitdíj és kórházi napidíj elszámolása

A vizitdíj és a kórházi napidíj elszámolásához az Ön vagy közeli hozzátartozója nevére az egészségügyi szolgáltató által a vizitdíj, ill. kórházi napidíj megfizetéséről kiállított nyugta, ill. számla szükséges. A vizitdíj automatákból kiállított TAJ-számot tartalmazó nyugta is lehet az elszámolás alapja. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a minimális összeg visszautalásra kerülő összeg 2000 Ft, ezért javasoljuk, hogy egyéb számláikkal együtt küldjék be a vizitdíj számlákat (nyugtákat). Hozzátartozói igénybevétel esetén kérjük, ne felejtse el a Számlaösszesítő nyilatkozat kitöltését.

Tájékoztató

Az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárakba befizetett, illetőleg a tag egyéni számláján jóváírt összegnek az átutalásáról történő rendelkezés.

Az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztárba és/vagy az egészségpénztárba és/vagy az önsegélyező pénztárba befizetett, illetőleg jóváírt összeg meghatározott részének az egyéni számlájára utalásáról rendelkezhet a pénztártag magánszemély az adóbevallásában (0653-01-B lap 88. sor) vagy az adóhatósági adómegállapításában (06530-A lap), illetve a munkáltatói adómegállapításában (06M29-5 lap 88. sor). A magánszemélynek az egyéb feltételek megléte esetén ahhoz, hogy élhessen a rendelkezési jogosultságával fel kell tüntetnie a pénztárnál vezetett egyéni számlájának a számát is. Tekintettel arra, hogy a pénztáraknál vezetett tagi egyéni számlák nem bankszámlák, így arra közvetlenül nem lehet utalni. A fentebb említett nyomtatványokon a választott önkéntes kölcsönös biztosító pénztár bankszámla számát elegendő beírni A magánszemély pénztártag egyéni számlájához kapcsolódó azonosító adat feltüntetése nem szükséges. Az APEH bevalláskitöltő programjai lehetővé teszik a bankszámla számok feltüntetését.

Sporteszköz és rekreációs üdülési szolgáltatások elszámolása 2007 évben

A 264/2005. (XII. 14.) Kormányrendelet 2006. június1-től szigorította a sporteszköz-vásárlási és rekreációs üdülési szolgáltatások elszámolását az önkéntes kölcsönös egészség- és önsegélyező pénztárakban. Ennek értelmében a pénztártag sporteszköz-vásárlást valamint rekreációs- és gyógyüdülési szolgáltatást együttesen csak az előző év december 31.-én meglévő egyenlegének erejéig vehet igénybe, de nem haladhatja meg sporteszköz esetében az évi 75 ezer forintot (több szolgáltatásra jogosult esetén évi 113 ezer forintot), rekreációs- és gyógyüdülés esetén évi 160 ezer forintot (több szolgáltatásra jogosult esetén évi 240 ezer forintot). Fontos információ, hogy az éves értékhatár figyelembevételénél mindig a kifizetés és nem a vásárlás időpontja a mérvadó. Sokakat érintő változás a rekreációs és gyógyüdülésekkel kapcsolatban!

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete állásfoglalása szerint az egészségpénztár csak közvetlenül a szállodával vagy üdülőházzal kötött és az általuk kiállított számla alapján finanszírozhatja tagjai gyógy-, rekreációs és egészségügyi üdülését. Fentieknek megfelelően a továbbiakban nem áll módunkban az utazási irodák által kiállított számlákat befogadni.

Ma már egyre többen rendelkezünk mobiltelefonnal, mely folyamatos elérhetőséget, gyors és hatékony információáramlást biztosít. Ezt a modern technika által kínált lehetőséget próbáljuk meg kiaknázni, ügyfeleinknek egy plusz szolgáltatást nyújtva. Rövid szöveges üzenetekben szeretnénk ügyfeleinket tájékoztatni aktuális számlaegyenlegükről, az utolsó lekönyvelt jóváírásról és terhelésről, a függőben lévő számlatételekről.

Hogyan lehet igénybe venni a szolgáltatást?

Egészségpénztárakként változó.

Változások

2007. június 1.-jétől számos - az egészségpénztári szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó - változást tartalmaz az önkéntes pénztárak működésétszabályozó 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító 330/2006 (XII. 23.) kormányrendelet.
2007. június 1-je után az egészségpénztár által finanszírozható szolgáltatásokat két csoportba soroljuk:

1. Kiegészítő egészségbiztosítási szolgáltatások - igénybe vételük szabályaiban nincs változás. A legfontosabb ilyen szolgáltatások, termékek:
 • gyógyszer, OGYI engedélyes gyógyhatású készítmény
 • gyógyászati segédeszköz
 • szemüveg, kontaktlencse és tartozékaik
 • tápszer, csecsemő- és betegápolási cikkek
 • egészségügyi szolgáltatások, fogorvosi ellátás
 • vizitdíj, kórházi napidíj
 • gyógyterápiás kezelés (gyógytorna, gyógymasszázs, fizioterápiás kezelés)
 • gyógyterápiás intézet egészségügyi szolgáltatása (gyógyfürdő)
 • gyógyüdülés, egészségügyi üdülés (max. 160 eFt/év ill. 240 eFt/év)
 • otthonápolás
 • vakvezető kutya tartása, Braille írással készült könyv,hangos könyv
 • mozgáskorlátozottak lakókörnyezetének átalakítása
 • táppénz kiegészítés
 • hátramaradottak segélyezése
2. Életmódjavító egészségpénztári szolgáltatások ? ellenértékük adóköteles jövedelemnek számít, amit a pénztártagnak éves adóbevallásában egyéb jövedelemként kell bevallania, és adóznia kell utána.
 • természetgyógyászat
 • rekreációs üdülés (wellness hotelben szállodai szolgáltatással együtt igénybevett egészségügyi szolgáltatás)
 • sporttevékenységhez kapcsolódó kiadások
 • sporteszközvásárlás (sportcipő, sícipő nem finanszírozható termék)
 • életmódjavító kúrák
A 2007. június 1-jét megelőzően kiállított és teljesített, 2007. július 31.-ig a pénztárhoz beérkezett számlákra a 2007. május 31.-ig hatályos jogszabályok érvényesek.

Egészségpénztári tag lehet az a személy, aki: magyar állampolgár, Magyarországon letelepedett, illetőleg magyarországi munkavállalási engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár, ha:
 • a 16. életévét betöltötte
 • az Alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el
 • tagdíjfizetést vállal.
Az önkéntes egészségpénztári tagdíjat fizetheti:
 • a munkavállaló vagy magánszemély (egyéni tag)
 • a munkáltató (munkáltatói tag)
 • a munkavállaló és a munkáltató megosztva
A Pénztár tagjai saját számlájukon követhetik figyelemmel gyarapodó megtakarításaikat. Amennyiben a pénztártag egy adott évben nem használja fel egyéni számláját, az a bankbetétek mintájára, hozammal növelve a következő évre átvezetésre kerül, így nagyobb összegű egészségügyi, rekreációs célú megtakarítás képződhet, mely nemcsak a tagnak, de családjának is nagyobb lehetőségeket biztosít.

Miért előnyös Önnek az egészségpénztári tagság?

Mert mindenütt elérhető

Az ország minden megyéjében megtalálhatók a leghangsúlyosabb rizikófaktorokat szűrő szolgáltatóink.

Mert rugalmas

Az Ön egyéni számláját közeli hozzátartozói is használhatják.

Mert magas adókedvezménnyel jár

A magánszemély vagy munkavállaló tagdíjbefizetése 30%-os adókedvezménnyel jár, melyből legfeljebb évi 100.000 Ft (a 2020. előtt nyugdíjba vonulók esetében 130.000 Ft) levonható a személyi jövedelemadóból.

Mert örökölhető

Míg a felosztó-kirovó elven működő rendszerben a TB befizetésekre más nem tarthat igényt - tehát a járulékot fizető személy halála esetén a TB-nél marad -, az önkéntes egészségpénztári számlán lévő megtakarítások örökölhetőek.

Mert biztonságot ad

Kitűnő előtakarékossági lehetőség, mellyel felkészülhetünk a tervezhető és a váratlan eseményekre, ugyanakkor szeretteinket is biztonságban tudhatjuk, az ismétlődő szűrővizsgálatok révén pedig folyamatos visszajelzést kaphatunk egészségünkről. A munkaadók a Pénztárral kötött munkáltatói szerződés alapján munkavállalóik tagdíjfizetési kötelezettségét részben vagy egészben átvállalhatják (munkáltatói hozzájárulás). Az önkéntes egészségpénztári tagdíjat fizetheti
 • a munkavállaló
 • a munkáltató
 • a munkavállaló és a munkáltató megosztva.
Az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárakról szóló törvény lehetővé teszi, hogy a cégek, gazdasági társaságok, vállalatok hozzájáruljanak s megalapozzák munkavállalóik egészségének védelmét. Ma még rendhagyónak számít Magyarországon a munkaerő önkéntes pénztári támogatása, de morális és racionális szempontból egyaránt fontos a munkatársak széleskörű támogatása, melynek szerves része az egészségvédelem. Meghatározó érv, hogy csökkenjenek a táppénz jellegű kiadások, a munkatársak képesek legyenek stabilan helytállni és ezáltal ritkán legyen szükség a betegség miatt kiesők hosszabb-rövidebb idejű helyettesítésére. Ugyanakkor lényeges aspektus, hogy az önkéntes egészségpénztári tagdíj részbeni vagy teljes átvállalása a munkavállalók ösztönzésének és lojalitásának egyik legcélravezetőbb eszköze.

Cégnek

Az egészségpénztári tagdíjátvállalás előnyei a munkáltató számára

A munkáltató jelentős összegeket takaríthat meg, ha dolgozói juttatásának egy részét egészségpénztári hozzájárulás vagy támogatás formájában nyújtja. Támogatás után járó adókedvezmények a munkáltató számára A támogatás közérdekű kötelezettségvállalásnak minősül,
 • amely a jogi személy támogató esetén az adózás előtti eredmény 20%-áig elszámolható ráfordításként. (Társasági adó tv. 4. § 1/a, 7.§ (5) bek. a) pont)
 • amelynek 30%-a természetes személy támogató esetén az összevont adóalap adóját csökkenti. (SZJA tv. 41. § (1) bek.)
Kedvező béremelési lehetőség
 • A munkáltató a teljes tagdíjat, vagy a tagdíj egy részét átvállalhatja és befizetheti a munkavállalója helyett az egészségpénztárba.
 • A törvény szerint tagonként havonta a minimálbér 20%-ig (2007-ben 13.100,-Ft/hó) a munkáltatónak nem kell társadalombiztosítási és munkaadói járulékot fizetnie, hiszen ráfordításként számolható el (ez arra a munkavállalóra érvényes, aki a munkavállaló után a tételes egészségügyi hozzájárulást fizeti, vagy annak kifizetésére lenne kötelezett).
 • A munkáltató ennél nagyobb összegű hozzájárulást is fizethet, de ebben az esetben a 44%-os adót, valamint a TB járulékot (29%) és a munkaadói járulékot is meg kell fizetnie (3%).
 • Magasabb nettó jövedelem
  Bérként fizetve Egészségpénztári tagdíjként fizetve
Összbérköltség
(a minimálbér 100%-ig TB-mentes)
10.000 10.000
Nyugdíjbiztosítási járulék (21%) 1.573 0
Egészségbiztosítási járulék (8%) 599 0
Munkaadói járulék (3%) 225 0
Szakképzési járulék (1,5%) 112 0
Munkavállalónak kifizetett bruttó bér 7.491 0
Nyugdíjjárulék (0,5%) 37 0
Magánnyugdíjpénztári tagdíj (8%) 599 0
Egészségbiztosítási járulék (6%)* 449 0
Munkavállalói járulék (1%) 75 0
Személyi jövedelemadó (átlagosan 30%) 2.247 0
Nettó juttatás 4.083 9.500*
* 2007. 01. 01-től 7%
** Az adományból a működési tartalékon jóváírt tagdíjrész nagysága egyedi megállapodásban kerül megállapításra. Elősegíti a munkaerő megtartását

A munkaerő-piaci versenyben előnyös pozíciót teremt a vállalat számára, alkalmas a munkavállalónak adandó, vonzó támogatás-ösztönzési rendszer megteremtésére illetve fejlesztésére.

A munkáltatói hozzájárulásról


A munkáltatói hozzájárulási kötelezettséget vállaló munkáltató a munkáltatói hozzájárulásból egyetlen olyan munkavállalóját sem zárhatja ki, aki nála legalább hat hónapja munkaviszonyban (közalkalmazotti, közszolgálati, szolgálati jogviszonyban) áll. A munkáltatói hozzájárulás minden pénztártag munkavállalóra nézve azonos összegű vagy a munkabérének azonos százaléka, amelyet a munkáltató köteles az alkalmazott által választott pénztártól és pénztártípustól függetlenül egységesen megállapítani.
A munkáltató a munkáltatói hozzájárulásnak a törvényben meghatározott mértékétől - korcsoportonként egységesen - felfelé eltérhet azon alkalmazottai tekintetében, akik 15 éven belül betöltik a nyugdíjkorhatárt. A munkáltató és a Pénztár között létrejövő szerződésben rendelkezni kell:
 • a munkáltatói hozzájárulás mértékéről és a teljesítés ütemezéséről,
 • a munkáltatói hozzájárulás teljesítését biztosító esetleges mellékkötelmekről.
A munkáltató a munkáltatói hozzájárulás teljesítését kizárólag valamennyi pénztártag alkalmazottjára kiterjedően szüntetheti meg. E rendelkezéstől érvényesen nem lehet eltérni.

Egy meghatározott munkavállalói kör támogatása

Abban az esetben, ha a munkáltató nem egységesen kívánja a munkavállalókat támogatni, egyes kiemelt csoportokat adomány formájában, külön is támogathat.

A Pénztárnak vagy egy bizonyos tagsági körének nyújtott támogatás (adomány) közérdekű kötelezettség vállalásnak számít, így az adózás előtti eredmény 20%-áig társasági adómentesen számolható el és járulékfizetési kötelezettség sem terheli.

A Generali Egészségpénztárról

Biztonság

A Generali Egészségpénztár szakszerű működtetését tőkeerős biztosítói, banki és szakmai szolgáltatói háttér garantálja:

Befektetői szakértelem

A pénztártörvény szigorú befektetési szabályokat ír elő. Az ellenőrzést a tagok közvetlenül gyakorolják, mivel szavazati joggal rendelkeznek és betekinthetnek az iratokba, könyvekbe.

A "B típusú" szolgáltató igénybevételének ügymenete

A tagoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját, vagy hozzátartozóik részére, egyéni számlájuk terhére, gyógyszertári vagy egyéb szolgáltatásokat vegyenek igénybe.

Gyógyszertári szolgáltatások igénybevétele:

A vásárolható termékek köre
 • gyógyszertárban forgalmazott gyógyszerek, gyógyhatású készítmények
 • gyógyászati segédeszközök,
 • egyéb egészségmegőrzésre szolgáló termékek.
Felhívjuk figyelmüket, hogy
 • A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 1/2003. számú ajánlásában foglalt elvárásoknak megfelelően, az Egészségpénztár csak az abban ajánlott szolgáltatások illetve termékek kifizetését vállalja.
 • A számlösszesítőt havonta egyszer kérjük az Egészségpénztárba továbbítani.
 • Az alkalmankénti elszámolási összeg minimum 2000 Ft, amely összeg azonban több számlából is összeadódhat.
 • Az Egészségpénztár a számlák kifizetését csak az egyéni számlán rendelkezésre álló összeg erejéig vállalja.
A szolgáltatás igénybevételének menete
 • A pénztártag a gyógyszertárban vásárolt termékek ellenértékét készpénzben kifizeti és arról a saját (vagy hozzátartozója) nevére és címére kiállított készpénzfizetési számlát kér. Amennyiben a számlán vevőként az Generali Egészségpénztár nevét és címét (1066. Bp. Teréz krt. 42 - 44.) jelöli meg, amellett a pénztártag nevét, pénztári azonosító számát is szerepeltetni kell.
 • A pénztártag a számlaösszesítőt kitölti és azt a számlához csatolva a Pénztárhoz eljuttatja.
Egyéb szolgáltatások igénybevétele: Amennyiben Ön "A" típusú, szerződött szolgáltatóink között nem talált megfelelőt, úgy lehetősége van az Egészségpénztárral még szerződésben nem álló, úgynevezett "B" típusú szolgáltató igénybevételére.
 • A Pénztártag kiválasztja az igényeinek megfelelő szolgáltatót és a következő egyéni számlás szerződést a szolgáltatást nyújtóval 2 példányban cégszerűen aláíratja és elküldi a Pénztár részére.*
 • A Pénztártag a szolgáltatást igénybe veszi, és a szolgáltató a Pénztár nevére és címére kiállított számlát a tag nevével és pénztárazonosítójával a Pénztár részére megküldi. Az adatok rögzítése és ellenőrzése után a Pénztár a számla ellenértékét a tag bankszámlájára átutalja.
* Ha már a szolgáltató korábban kötött eseti megbízási szerződést a Pénztárral, akkor ezt nem szükséges újra megkötni.

Rugalmasság

Amennyiben a munkáltatói szerződést kitöltve és cégszerűen aláírva két példányban visszaküldi, megtakaríthatja az ügyintézésre szánt időt.
Díjkalkulátorunkon korábban regisztrált Ügyfeleink részére.
Ajánlja weboldalunkat!
Kötelező tudnivalók
Flotta kötelező+casco
2017. november 4., 12:01
Emiatt pörög most a lakáspiac
Lakásbiztosítás kötése most
bővebben »
2017. november 4., 11:58
Megjelentek az év végi évfordulós kgfb-szerződések díjai
Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
bővebben »
2017. november 4., 11:55
Több ezer károsultat hagyott maga után a vasárnapi vihar
Lakásbiztosítás kötése most
bővebben »
2017. november 4., 11:52
Tömegek mondanak fel a magyar munkahelyeken - Elvadult a helyzet
Munkahely
bővebben »
2017. július 19., 12:08
ÉLETEKET MENTHET A PREVENCIÓ
betegségbiztosítás
bővebben »
Biztosítások
 
Ajánlatot kérek
 
Biztositlak.hu